-
-
Informacje o spółkach
Informacje o spółkach i innych walorach GPW- Założyciel:
- 2008-07-18 przez WroFanatyk __ __ offline
- Moderatorzy:
- WroFanatyk __ __ offline
- test666 __ __ offline
- cezio __ __ offline
- kajtman __ __ offline
system
__
jpla
jpla
oikl
trafna prognoza, faktycznie nie było większych zmian.Może coś się zmieni po ogłoszeniu wyników za IVQ 2008r a to już 27go.
denver3
marek_m
hiszpanw
Napewno pójdzie ale nie w tym tygodniu. Teraz do końca maja albo i dłużej giełda będzie pikować /zejdzie do około m1600-1650/. Dopiero po tym zejściu się odbije i zatrzyma na około 3.15-3.40 no chyba, że raporty o gospodarce będą mizerne.
Hiszpan
marek_m
Mam nadzieję że masz rację. Wszystko na to wskazuje ale czy to sie potwierdzi to inna sprawa
maras
jackosky
jak wasze zapatrzenie na 4? Kiedy można sie spodziewać wkońcu wyskoku Borka? bo coś tak ostatnio sie kisi i ktoś celowo zbija kurs
Jackosky
B Wasilewski
__
Co się dzieje z tym Boeryszewem, że on tak ładnie sobie radzi?
Strona o moim i nie tylko inwestowaniu: www.funduszdlaciebie.pl
Dariusz M.
Rzeczywiście nieźle pnie się do góry - w ciągu miesiąca już blisko 40 proc. zysku ;-)
ormin79
Witajcie Borkofani:)
Czekamy na wyniki, tylko one mogą nas pchnąć wysoko ponad 5 zeta
Tylko kiedy one będą uhhhh
B Wasilewski
__
I bez wyników Boryszew pnie się do góry. Pieknie, teraz żałuję, że nie wchodziłem :/
wojtek-23
B Wasilewski
__
Gdyby nie ogólna załamka na giełdach, to Boryszew zyskałby może drugie tyle co wczoraj. perełka.
laylow
vesel
Ja obstawiam, że niedługo pęknie
Bo w życiu chodzi o to żeby troche więcej tych pieniędzy mieć
dudmar100
Ja sadze ze jak wzrosty wroca to boryszew wskoczy minimum na 6 zl a pozniej moze nieco wyzej. Pozdrawiam eszystkich cierpliwych
Tylko cierpliwosc :)
kubekxyz
Czy ta spolka naprawde jest taka super, czy poprostu tlum kupuje i rosnie?
kuba
dudmar100
wartosc ksiegowa to 825,04 mln a wartosc rynkowa to 277,07 mln takze mysle ze ta spolka jest sporo niedowartosciowana przez rynek ale czas pokaze ja na razie obstawiam wzrosty bo dzisiaj wszystko spada (no prawie) a jednak ta spolka sie trzyma i to dobrze.
Tylko cierpliwosc :)