-
-
Informacje o spółkach
Informacje o spółkach i innych walorach GPW- Założyciel:
- 2008-07-18 przez WroFanatyk __ __ offline
- Moderatorzy:
- WroFanatyk __ __ offline
- test666 __ __ offline
- cezio __ __ offline
- kajtman __ __ offline
piotro1995
ryol
michalke
niech się wspina , może wreszcie :)
piterbe1
magnet
piterbe1
Mam nadzieje że do wakacji będzie troche powyżej 4,50, mam nadzieje....
piterbe1
lupus12
Millennium nie ma siły coś piąć się w górę. Moim zdaniem warto jeszcze poczekać z zakupem. Okolice 3 - 3,20zł będą już atrakcyjne. Ale póki jest korekta na szerokim rynku to nie ma co liczyć na 4,50 i wyżej. Więc po tej cenie co jest teraz nie warto wchodzić. Za mała nagroda w stosunku do ryzyka
lupus12
varden
ja rowniez troszeczke chcę zainwestować w MIL. Czekam tylko na przelew, oby kurs jeszcze sie tak utrzymywał. Swoją drogą pamiętam jak kurs spadł o 10%, jakos po 4zł był, po czym wzrósł do 4,90+-. Zaaaluuuje, ze kupilem tak malo tych akcji, bo byl 'pewny' zysk. mysle, ze teraz powinno znow pojsc dosyc ladnie w gore, moze z 4,5?
gizm0
Pioterek
Ostatnio kupilem akcje millenium, juz od kilku dni ich cena trzyma sie na praiwe tym sammym poziomi, mam nadzieje ze w koncu wzrosnie ;p
pioterek
magnet
piterbe1
Myśle że po zakończeniu "zabaw" z PP akcje wzrosną w dłuzszej perspektywie.
piterbe1
michalke
i kolejny dzień zjazdu
michalke
pierwszy dzien notowan pp i niezly zjazd !
ryol
Czy wiadomo już na jakich warunkach będzie prawo poboru dla nowej emisji akcji
Paweł
ttbb
bartman182
Coś się zaczyna dziać bo jak cała giełda idzie w dół to tu mamy ładne obroty i całkiem solidne wzrosty.
Bart
lupus12
Koło 4zeta warto wejść w tę spółkę zwłaszcza w perspektywie długoterminowej. Wprawdzie w przyszłym roku szykuje się duża emisja na nieokreślonych jeszcze warunkach, lecz pp powinno zrekompensować zakładany wtedy spadek kursu. A w 2011 powinna wrócić dobra passa dla polskiej gospodarki. I tak jak banki pierwsze straciły na kryzysie, tak pierwsze z niego wyjdą. Tylko z taką inwestycją dla takiego leszcza jak ja jest ten kłopot, że trzeba sporo kasy zakisić a w międzyczasie może być potrzebna.... Ale gdybym miał ze 100 wolnych kawałków to na 3 lata wpuściłbym je w millennium.
lupus12
magnet
Wydaje mi się, że z czasem pójdzie do góry - musi!
Tylko trochę cierpliwości.
magnet
openwork
W zeszłym roku miałem nosa sprzedałem wszystkie po 8,15 teraz warto odkupić
onlıne